torsdag 4 oktober 2018

Fynd från bokmässan

Många fina fynd från Bokmässan blev det förstås. Jag var med på en bokbloggarfrukost där vi bokcirklade om Maggie O'Farrells roman Jag är, jag är, jag är: ett hjärtslag från döden. Det var det första jag läste av författaren och jag gillade verkligen boken, så jag blev sugen på att läsa hennes andra böcker:


Bokmässan är förstås det perfekta stället att hitta nya bokmärken:


Nytt för i år hos Novellix var kiosken där man kunde köpa läsgodis i lösvikt. I en fin randig påse plockade jag på mig de här novellerna, och fick dessutom en fin Selma-filmis på köpet:


Roligast av allt på Bokmässan är alla tillfällen att få favoritförfattarnas böcker signerade. Allra roligast var nog att träffa Håkan Nesser, som det faktiskt var första gången jag lyssnade till:


Ett av mina favoritförlag är Nilsson förlag som ger ut översatta böcker främst från andra språk än engelskan. Jag ser nu att jag helt oplanerat lyckats få ihop ett slags djurtema på de böcker som fick följa med hem:


Nu har jag massor av spännande läsning att se fram emot under hösten.

6 kommentarer :

 1. väldans, jag fick ihop 7 kg, lånar på biblioteket också :)
  https://hannelesbibliotek.blogspot.com/2018/10/rakade-kopa-7-kg-bocker-pa-bokmassan.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag bär också hem mycket från biblioteket :-)

   Radera
 2. Kul med djurtemat. Jag hittade också en bok hos Nilsson förlag. Izas ballad av den ungerska författarinnan Magda Szabó.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den skulle jag också vilja läsa. Verkar intressant!

   Radera
 3. Svar
  1. Roligt att höra. Jag är riktigt lässugen!

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...