lördag 9 maj 2015

Kokbokstips?

Jag gillar verkligen att laga mat, och jag gillar att bläddra i kokböcker för att få nya idéer. En hyfsat välfylld kokbokshylla har sin givna plats i köket - en favorit är till exempel Monikas vardagsmat, en bok som är perfekt när man inte vet vad man ska svänga ihop en helt vanlig vardag.
 
Men nu är jag sugen på att hitta lite nya kokböcker.
 
Gillar du kokböcker (eller bakböcker)? Har du några bra tips att dela med dig av?

8 kommentarer :

 1. jag gillar verkligen inte att laga mat. men jag gillar att läsa kokböcker och recept.
  Anna och Fanny Bergenströms kokböcker är jättebra och väldigt vackra. Anna Bergenström kom ju också med flera kokböcker innan Fanny blev vuxen nog att delta. Vår kokbok är en rejäl och enkel kokbok som säkert aldrig kommer att upphöra att komma ut i nya upplagor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för bra tips! Jag gillar också Anna och Fanny Bergenströms böcker!

   Radera
 2. Även om det inte är ngt nyutkommet så gillar jag Jamie Olivers kokböcker. Ofta inspirerat av italien och med relativt få ingredienser. Gillar inte böcker där man behöver mängder av specialutrustning o dyl Leilas bakböcker är ju såååå läckra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamie Olivers sätt att laga mat gillar jag också. Leilas bakböcker har jag faktiskt aldrig testat, så det kanske vore något...

   Radera
 3. Veckans favoriter är en kokbok som jag gillar :)

  SvaraRadera
 4. Lotta Lundgrens Om jag var din hemmafru och Tio lektioner i matlagning är fyllda med rolig läsning OCH fantastiska recept.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter riktigt intressant - tack för tips!

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...