lördag 8 februari 2014

Bara 10 ex kvar på förlaget!

För dig som är sugen på att läsa min roman Ett ögonblick i sänder och också vill äga en egen kopia av boken, börjar det nu bli bråttom...
 
På förlaget finns det i dagsläget bara 10 ex kvar, så skynda att beställa!
 
Boken finns på både både bokus och adlibris och den går också att beställa direkt från förlaget - klicka vidare här.Titel: Ett ögonblick i sänder
Författare: Helena Andersson
Utgivningsår: 2013
Antal sidor: 127
 
Från romanens baksidestext:
 
Medicinarstudenten Liv har flytt från förväntningar och krav från familj och pojkvän och vandrar i romanens inledning genom en ny stad på väg mot lägenheten hon hyrt i andra hand. Utanför porten skymtar hon i ögonvrån hur en gardin fladdrar till i ett av fönstren. Där innanför står Birger, grånad och butter, och spanar i smyg på sina grannar. Hans främsta uppgift i livet är att besöka och pyssla om sin mor på ålderdomshemmet Solgläntan. Han grubblar över sin lott i livet och när en Jesus-sparbössa i plast träder in i hans liv, blir grubblerierna av en allt mer religiös natur. Längre upp i huset bor Violet, en äldre kvinna som har dragit sig undan från själva livet. Hon röker cigarett efter cigarett, smeker katten i sitt knä och drömmer om svunna tider med fester och vackra klänningar. I huset finns också Bella, en 10-årig flicka som bor med sin ensamstående mamma i en av lägenheterna. Bella försöker passa in i skolan och ljuger ihop historier för att verka intressant. Mest av allt längtar hon efter att få en egen hund.
 
Ett ögonblick i sänder är en samtida skildring av fyra individer vars berättelser möts, parallellexisterar och vävs in i varandra i Short Cuts-liknande växlingar. Det är en vardag med mörka, sorgsna och gåtfulla sidor som gestaltas, men romanen innehåller även hopp och stunder av skratt och lycka. Precis som i livet blir det inte alltid som man tänkt sig. Navet kring vilket allt kretsar är ensamheten – ensamheten som isolerar och förlamar, men också ensamheten som ger frihet och nya möjligheter.

10 kommentarer :

 1. Kul att det gått så bra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är faktiskt riktigt roligt!

   Radera
 2. Oj, det måste ju vara ett gott betyg! Vad roligt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu trycktes den ju inte i någon extremt stor upplaga, men visst är det roligt!

   Radera
 3. Härligt att det gått så bra för din bok - nästan skäms att berätta att jag inte läst den... Har du nya ideér på gång?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju inte för sent ännu ;-) Jag har idéer som jag går runt och tänker på allt som oftast, men just nu finns inte tiden för att sitta ner och börja skriva på allvar. Fast jag tror kanske att det inte skadar att ha tänkt ganska mycket och "umgåtts" med karaktärerna ganska länge, innan man verkligen skriver på själva boken.

   Radera
 4. Jag ser verkligen fram emot att eboken ska komma ut! ;-)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...