söndag 9 januari 2022

Läsmål 2022

2022 är här, och vid den här tiden i januari brukar jag redan ha knåpat ihop ett antal läsutmaningar för det nya året. Men tror det eller ej, för första gången någonsin känner jag faktiskt inte för att ha några direkta läsutmaningar. 

Jag kommer att läsa precis det som faller mig in, fast förmodligen kommer jag ändå att ägna mig åt att läsa så varierat som möjligt (vilket är det mina läsutmaningar hjälper mig med). Men jag kommer inte att ha någon tidspress att hinna med en viss bok en viss månad, utan kan välja den bok som lockar mig allra mest för stunden.

Vi får väl se hur det går. Kanske kommer jag att smyga in något minitema i min läsning, kanske kommer jag till hösten att vara så sugen på läsutmaningar att jag drar igång flera stycken.

Det jag ändå kommer att fortsätta med är att bocka av författare och böcker på mina listor med Nobelpristagare och Jorden runt på 100 böcker, utmaningar som är helt utan tidsgräns.

Vilka är dina läsmål för 2022?


8 kommentarer :

 1. vill läsa fler Nobelpristagare, har bara femtio kvar...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har kommit långt! Jag ska också försöka hinna med några Nobelpristagare under 2022, har jag tänkt.

   Radera
 2. En gnutta struktur, kan aldrig skada — men det får inte bli så mycket att den ta’r död på läsglädjen! För det är glädjen och lusten läsningen handlar om. Blir bloggandet och läsningen en plikt, kan man lägga ned.
  Dina utmaningar har varit roliga och stimulerande — men det är det också att läsa dina tankar om vad du läst.
  Margaretha

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du gillar utmaningarna! Jag tror säkert jag återkommer med någon ny så småningom!

   Radera
 3. jag förstår så väl att du kan behöva ta igen dig mellan alla dina ambitiösa utmaningar. nobelpristagare är ju alltid aktuella liksom författare ifrån andra kulturer

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kändes som jag behövde en paus. Får se hur länge den varar.

   Radera
 4. Precis hittat din blogg och är själv en bokbloggare. Själv har jag inga direkta utmaningar när det gäller min läsning då jag är en moodreader. Men jag har SÅ Många jag vill läsa! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så kul att du hittat hit! Visst finns det massor av kul läsning att se fram emot!

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...