onsdag 7 augusti 2013

Louisiana Literature 2013

Mot slutet av augusti är det återigen dags för Louisiana Literature, en litteraturfestival med internationella storheter i en fantastisk miljö!


Det är förstås på Louisiana Museum For Modern Art, strax söder om Helsingör, som litteraturfestivalen går av stapeln. Och vilket startfält årets festival bjuder på! Vad sägs om Ian McEwan, Zadie Smith och Sofi Oksanen, bara för att nämna några?

Läs hela programmet här.

4 kommentarer :

 1. Dit vill jag! Ian McEwan lockar mest, så söndagen ligger väl närmast till ands, men hela grejen låter superkul! Får se om det går att genomföra. Ska du dit någon av dagarna?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst låter det kul! Tyvärr är det inte så troligt att jag kan åka dit... Har gjort en synnerligen dålig planering med både barnkalas och fotbollsturnering. Säg till om du ska dit! Om inget annat vill jag gärna höra vad du tyckte!

   Radera
  2. Underbar dag! Hann med Erlend Loe i bästa Giacomettisalen och sedan Ian McEwan som läste i parken. I väntan på det var det mysig musik, helt otippat (uppläsningen skulle vara inomhus, men vädret ledde till bättre lokal. Bra, annars hade jag missat musiken). Intervjun efteråt (inomhus) förstärkte intrycket uppläsningen gav - jag måste läsa Sweet Tooth! En bok jag räknat bort när jag läst om den, eftersom det är en spionroman. Än en gång tack för tipset!

   Radera
  3. Lite avundsjuk blir jag... :-) Det låter som du hade en väldigt bra dag! Både Erlend Loe och Ian McEwan hade jag gärna lyssnat på, så nästa år får jag planera lite bättre!

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...